Min canon printer er efter rigtig mange år afgået ved døden. Jeg har ellers været rigtig glad for den, da den virkelig har gjort det godt, så det var nok på tide, at den kære canon fik fred. Hvis man kan sige det sådan. Jeg har et helt lager af canon blækpatroner stående inde på mit kontor, så den nye printer jeg skal have, skal være en, som kan bruge de samme blækpatroner, da det vil være fuldstændig åndssvagt, hvis jeg nu også skal ud og investere i nye billige blækpatroner på nettet.

Undersøge priserne på printer

Egentlig havde jeg lidt i tankerne, at jeg ville ud og købe en i butikkerne, så jeg tog forleden dag ud, for at kigge på en ny canon printer, men jeg opdagede dog hurtigt, at priserne var noget højere i butikkerne, end hvis jeg valgte at købe den på internettet. Derfor besluttede jeg mig for, at nu når jeg alligevel var derude, kunne jeg lige så godt få den hjælp jeg skulle bruge, og så efterfølgende gå hjem og finde en ny canon printer på nettet. Selvom det måske er lidt ledt af mig, sådan at få noget hjælp, og så alligevel ikke købe noget derude.

blækpatroner

Et godt tilbud

Ude i butikken gav de mig en helt fantastisk vejledning i mit næste printerkøb, og fortalte mig en masse omkring printerne og hvilke af dem, som var kompatible med mine canon blækpatroner derhjemme. De viste mig rent faktisk også en rigtig godt tilbud, hvor jeg kunne få en printer og nogle blækpatroner med for næsten ingen penge. Jeg besluttede mig dog alligevel for, at jeg lige ville gå hjem og undersøge nærmere på nettet, før jeg købte den i butikken. Så jeg takkede venligt for alt deres meget store hjælp, og sagde jeg ville overvejede tilbuddet.

Blækpatroner er billigere på internettet

Da jeg kom hjem gik jeg ind på computeren og søgte lidt rundt på internettet efter både printer og blækpatroner. Der kom rigtig mange hjemmesider frem, med mange forskellige, og selv den printer de viste mig ude i butikken, havde de til det halve af hvad butikken havde den til. Så jeg besluttede mig for at bestille printeren og nogle canon blækpatroner hjem, så jeg igen kunne få printet i mit lille kontor derhjemme.

Kategorier: Ren win win