Min bedste veninde og jeg vil rigtig gerne på ferie i år og vi har derfor aftalt at vi vil tage en tur til alanya i Tyrkiet, da vi har hørt det skulle være et godt sted for unge mennesker, at tage hen. Vi er derfor nu på udkig efter en bolig i alanya i uge 35, da det er der vi har mulighed for, at rejse begge to. Det er jo en jungle, at finde rundt i for er er et hav af muligheder når man søger på bolig i alanya og vi er derfor lidt fortabte lige nu.

alanya

Bestiller ferie i dagpenthouse ferielejlighed i alanya

Der er masser af internetsider, der tilbyder nogle fede ferieboliger men vi har endnu ikke fundet den helt rigtige til den rigtige pris i netop alanya. Vi vil gerne bo lidt centralt og så tæt på en badestrand men ellers har vi faktisk ikke de store krav til de ferieboliger vi kigger efter. Vi har dog fundet en lejlighed i alanya, der ligger lidt uden for centrum, som har egen pool og ligger 500 meter fra stranden. Og oven i det så koster den ikke særlig meget, at leje i en uge. Jeg tror lige jeg bruger resten af eftermiddagen på, at lede efter en  lejlighed i alanya men finder jeg ikke noget bedre så tror jeg, at jeg slår til på den jeg har kig på i forvejen. Vi vil rigtig gerne afsted og jeg tør derfor ikke vente meget længere med, at bestille nu.