Nu er vi ovre nytår, vi er i gang med et nyt år, og det betyder også, at der skal nogle forandringer til. For mit vedkommende betyder det, at jeg skal stoppe med at ryge. Det er noget jeg gerne har ville i lang tid. Men jeg har ikke troet på, at det ville lykkedes, før jeg faldt over en annoncen omkring en el smøg. Jeg har før hørt om en el smøg, men ikke sådan, at jeg har vidst præcist, hvad det går ud på. Men da jeg læste annoncen, blev jeg faktisk virkelig interesseret. Og det er da også endt med nu, at jeg nu har købt en el smøg. Så må vi se, om den kan gøre, at jeg kan holde rygetrangen på afstand. Det gode ved en e cigaret er, at den på mange måder virker som en rigtig cigaret, og derfor tror jeg også, at det vil være den helt rigtige måde for mig, at stoppe med at ryge på.

Føles næsten ægte

Jeg ved godt, at formålet med det hele jo er, at man skal stoppe med at ryge. Men jeg tror at det kan være svært at skippe sine vaner helt. Derfor tænker jeg, at en e cigaret er en god ide, fordi den minder om en almindelig cigaret på mange måder. Den har for eksempel stadig en glød, når man indånder. Udover det får man også røg, som så er damp ned i lungerne, så det også stadig føles som om, at man kan indånde afslapning. Det er næsten noget af det bedste ved det. Det eneste man skal have ud over sin e cigaret er den e væske, som den kører på. Og det e væske er ikke engang særlig dyrt. Så med min damp cigaret, skal det hele nok komme til at gå i den rigtige retning igen.

Kategorier: Elektronik