Sidst der var tour de france, der var jeg meget opsat på at følge med, og det endte endda med at jeg benyttede mig at tourmanager, som er det her spil, hvor jeg selv var tourmanager af mit eget hold. Det var meget sjovt, og underholdende, og fordi man selv kunne vælge, hvilke cykelrytter der skulle være på mit hold. Det var meget underholdende at være tourmanager, og det gav mig en masse sjov i denne tid. Jeg glæder mig til i år, hvor jeg igen vil være tourmanager til et hold. Fordi jeg sidst var tour manager, så har jeg fået en stor interessere indenfor dette område, og jeg er slev begyndt at cykle lidt, fordi jeg synes det er en fed sport. At prøve at være tour manager i det spil var virkelig en fed oplevelse, og det har givet mig en større passion for denne sport, og jeg glæder mig så ufatteligt meget til denne her gang, hvor der er løb igen.

Gode odds

Sidste gange spillede jeg også en masse odds på det her løb, og jeg synes at det var fedt at vinde lidt penge under tour de france, men jeg tabte også en masse, fordi jeg ikke vidste så meget om det, men nu hvor jeg har en større viden omkring det, så har jeg større muligheder for kun at vinde penge til løbet, så jeg vil helt sikker spille igen. Jeg har også hørt noget om, at der kommer en helt ny udgave det af det her spil, således der er en masse fede effekter med, og nye funktioner. Desuden kan man også nu spille om penge i det her spil, så det er meget mere seriøst for mig nu. Jeg synes det er en fed sport.