Jeg elsker bare at shoppe tøj på nettet. Jeg synes simpelthen man kan finde så mange fede styles på nettet. Samtidig med, at man kan få gode ideer og inspiration til hvordan man skal gå med det forskellige. Samtidig synes jeg også, at det er mega fedt, at man kan sidde om aftenen i fred og ro og shoppe på de forskellige sider, da de altid har åbent. Det er jo oftest om aftenen, at man har tid til at shoppe, så det er maksimal udnyttelse af tiden. Jeg har specielt en villa shop online, som jeg er ret vild med. Jeg har købt så meget villa tøj derfra, at man næsten skulle tro, at de var min personlige sponsor.

Ichi kjoler

Shopper favorit mærker på nettetVilla tøj

Grunden til at jeg har købt så meget villa tøj er, at jeg er vild med deres styles, samt at jeg synes tøjet passer mig virkelig godt. På webshoppen sælger de også ichi tøj, et andet mærke, som jeg også er rigtig vild med. De har ligesom villa mange fede styles, og så passer tøjet mig super godt. Egentlig har jeg prøvet at finde en ichi webshop, men har kun kunne finde andre sider, hvor de så bare forhandler ichi tøj. Derfor bruger jeg for det meste webshoppen for villa. På den måde kan jeg også samlet beløbet, og på den måde opnå gratis forsendelse, da jeg for det meste kommer over det krævede beløb. Hvilket jeg synes er super smart. Flere penge sparet.

Kategorier: Tøj