Igår var jeg sammen med en af mine venner, som fortalte mig, at han havde sat nogle annoncer til salg på nogle salgs hjemmesider, hvor andre kunne købe hans ting. Det lød til at være helt vildt smart. Grunden til han ville oprette nogle annoncer, var fordi han skal ud og rejse om nogle måneder, og gerne vil tjene lidt ekstra, ved at sætte nogle annoncer til salg på internettet. Han har derfor fundet alle hans gamle ting frem, og sat dem ind i nogle annoncer på internettet. Da jeg sad og snakkede med ham kom jeg lige pludselig i tanke om, at han jo også kunne lave nogle avis annoncer, og måske få endnu flere, som der ville købe hans ting.

Garage salg på et brugtmarked

Han var helt med på ideen, og oprettede straks nogle annoncer i avisen. Godt nok er det gratis at oprette annoncer på internettet, hvilket det ikke er i avisen, så han kunne ikke oprette alle hans annoncer i avisen. I stedet kom jeg på den ide, at vi kunne oprette en annonce i avisen, hvor vi fortalte at vi lavede at garage salg, hvor vi ville sælge alle vores brugte ting til billige penge. Min ven var helt oppe og køre, og synes det var en genial ide. Så igår ringede vi til avisen, og i dag skal jeg så hjem til ham, så vi kan finde vores ting frem, som vi gerne vil sælge.

Kategorier: Ren win win