Jeg ved ikke om i har set reklamen i fjernsynet, med den smarte sæbedispenser, som indeholder en slags kompressor, som gør at sæben automatisk kommer ud, når man holder hænderne under sæbedispenseren. Det er efter min mening rigtig smart, hvis man gerne vil undgå bakterier. Jeg kunne godt forestille mig, at sæbedispenseren ville være fyldt med bakterier, hvis den ingen kompressor havde. Prøv og tænk alle de mennesker, der kommer med skriveborde hæve sænkebakteriefyldte hænder og skal røre ved pumpen, for at få noget sæbe ud.

Hvad for noget toiletpapir er bedst?

Det er faktisk ret ulækkert at tænke på. Derfor overvejer jeg nu, efter at have set reklamen om den smarte sæbedispenser, at jeg måske selv bør anskaffe mig en. Derfor tænker jeg lidt på, om nogle af jer måske har prøvet den, og kan fortælle mig hvor god sådan en er. For den kan selvfølgelig ikke føles med den sæbedispenser, som står står rundt omkring på de offentlige toiletter, hvor de også har det lækreste toiletpapir. Noget helt andet nu når jeg nævner toiletpapir er også, om I måske skulle kende til et godt toiletpapir mærke, som er lækker blødt og i en god kvalitet. Jeg plejer nemlig at købe noget lækkert toiletpapir, men mærket er desværre udgået, så nu har jeg kun sådan noget tyndt dårligt noget. Derfor kunne det virkelig være lækkert, hvis I ville anbefale mig et godt mærke. Ud over det, så ville det altså virkelig være rart, om I kunne fortælle mig om den der kompressor virker, eller det bare er noget være lort. Jeg vil helst undgå sæbepumpen og skifte til sæbedispenseren, som jeg har set i tv’et.

Kategorier: Mit arbejde