Hvor er det fedt at jeg nu kan få min egen parkeringsplads i Borgergades parkeringshus – ja, det er jo næsten som at have sin egen garage, og så i midten af København. Jeg har ofte undret mig over, hvorfor der nogen gange er skrevet nummerplade numre på væggene, og nu forstår jeg det. Nu skal jeg heller ikke længere køre rundt i det indre København for at finde en parkeringsplads når jeg skal hjem fra arbejdet. Selvfølgelig koster det at have et abonnement på en parkeringsplads, men jeg syntes at pengene er givet rigtig godt ud, når jeg tager irritationen og den tid jeg tidligere brugte på at finde en parkerings plads, med. Min bil står nu sikkert, jeg ved hvor den står, der er videoovervågning hele døgnet, så jeg ved at der bliver passet rigtig godt på min bil.

Ebp.dk parkering

Nu er det ikke kun i Borgergade i København at ebp.dk har deres parkeringshuse eller parkeringskældre – men nu var det lige den i Borgergade, som der lå tættest på min lejlighed, og jeg havde brug for at den stod tæt på, så jeg ikke skulle bruge for lang tid om morgenen eller eftermiddagen i forhold til at komme til eller fra min bil og hjem. Borgergade Parkering har jeg været yderst tilfreds med, og der er aldrig sket noget med min bil, mens den har været parkeret der. Det er lidt nemmere hvis man har eget hus og garage, men sådan er det ikke når man bor i det indre København.

Kategorier: Bare mig