Min gode kammerat og jeg tager tit på fisketur sammen en hel weekend. Desværre har jeg været ude for, at jeg har haft lånt en del af mit fiskegrej ud til min lillebror og han har ødelagt en del af det. Derfor er jeg nu på udkig efter noget nyt. Jeg mangler blandt andet et fiskehjul og et fluesæt. Jeg kigger kun efter billige fiskehjul og billig fluesæt på nettet, fordi jeg ved min lillebror vil låne det igen en dag og jeg gider derfor ikke bruge mange penge på det denne gang. Det er dog lidt svært, at finde både fiskehjul og fluesæt til rimelige penge, hvis kvaliteten skal være bare nogenlunde i orden, så jeg ringede til http://www.tafri.dk/

køb fiskehjul på nettet

Mangler lige det sidste fiskegrej til turen

Heldigvis har jeg fået anbefalet nogle hjemmesider af en god kollega, der også er vild med, at fiske og hvad jeg lige kan se af så ser priserne lidt mere fair ud på disse sider end hvad jeg selv har kunne finde frem til. Jeg har kig på både et fiskehjul og et fluesæt, som godt kunne leve op til mine krav og jeg tror derfor det skal være disse to produkter. Jeg vil dog lige ringe og høre min kammerat, som jeg skal på tur med om jeg skal bestille noget med for ham før jeg sender min ordre afsted. Det ville jo være dumt ikke og have spurgt hvis nu han også står og mangler noget til turen også.

Kategorier: Friluftsliv