Jeg skal have nye persienner i min stue. Men shoppe gardiner, er sørme ikke lige noget jeg gør alt for ofte. Så jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvordan man lige gør, eller hvad man skal sørge for. Jeg ved bare, at det skal være persienner efter mål, da mine vinduer ikke har standardstørrelse. Det skyldes at dengang de byggede huset, gjorde et eller andet i konstruktionen, at de blev nødt til at lave vinduerne en smule mindre end normalt. Min veninde foreslog, at jeg fik en gardinbus ud, i stedet for at bøvle med alt det selv. At få sådan en ud ville lette arbejdet og besværet, så det besluttede jeg mig for.

Få bussen ud og få hjælppersienner efter mål

Da min gardinbus kom ud, blev jeg overrasket over, hvor nemt og lækkert det var. Gardinmanden sørgede for, at tage de nødvendige mål. Derudover kunne han vise mig en masse prøver, på nogle af de produkter, som de kunne tilbyde. På den måde havde jeg ulighed for at se, om jeg synes mine nye persienner ville passe ind i resten af min lejlighed og indretningen. Både med hensyn til farve, men også materiale osv. På samme tid var det også smart for dem. Da gardinmanden fik mig overbevist om, at jeg også skulle bruge noget solafskærmning. Så sådan noget kom jeg altså også til at købe. Men er sikker på, at jeg nok skal blive glad for det.