Dagen var kommet, dagen hvorpå jeg skulle sige farvel til min lille røde racer. jeg havde haft den i 15 år, men da jeg havde fået et nyt job. Havde jeg råd til at købe en ny, Desuden kørte jeg rundt i en skrotbil. Men nu når den havde udtjent sin værnepligt, kunne det da være lækkert at få en meget fornuftig skrotpræmie for den. Da jeg havde tjekket skrotpriser online. Vidste jeg sådan cirka hvad jeg skulle have for min skrotpræmiebil. Det er altid svært at sige farvel. Men svære er det at sige det til noget man holder virkeligt meget af. Det hjalp heller ikke at min lille fine skrotbil, var min første bil. En bil jeg havde sparet sammen til i meget lang tid. Desuden er den købt for penge, den er ikke lånt eller noget andet. Den havde været min følgesvend gennem en stor del af mit liv. Men da det kun er en bil så kunne det jo være at andre kunne for glæde af den. Det er jo bare et plus at jeg så får en skrotpræmie for den.

Du kan gøre det samme

Du behøver ikke at have haft din bil i 15 år. Teknisk set får du en højere skrotpræmie jo flere detaljer din bil har. Det kan sagtens være at du tror at du ingen penge får, men det kan være at du køre rundt i en god skrotpræmiebil. Det kan være at din bil skal til syn og det ikke kan betale sig at reparer den. Så kan en skrotpræmie sagtens give et godt startskud til en ny bil. Staten er meget glade for disse tilbud, da man helst ikke ser ældre biler køre mere. De er ikke noget i nærheden af de biler vi har idag. Især når man kigger på brændstofforbruget og sikkerheden. Desuden er der massere af mennesker som blot skal bruge en del eller 2. Disse dele kan de jo få fra din skrotbil.