En dag var mig og min søster ude og kigge efter kattefoder til vores tre små katte. Da vi kommer ind i butikken ser vi, at det ikke kun er dyrefoder man kan købe, men at der også er kattelegetøj på hylderne. Min søster spørger ekspedienten bag disken, om han ville hjælpe os med, at vælge det rigtige kattefoder. Han tager en pose frem, som er specielt gode til killinger. Vi køber posen og tager derefter hjem, og begynder at fodrer vores tre små katte. Vores katte kunne ikke, få nok af det nye foder vi havde købt. Dagen efter kommer min søster i tanke om, at der også var kattelegetøj henne i butikken. Vi aftaler, at tage derhen næste uge. Ugen efter tager min søster og jeg derhen for, at købe mere kattefoder, samt kigge på noget sjovt legetøj til vores katte., hos dyrelægerneonline.

Mig og min kat kæler tit

Vi kigger lidt rundt inde i butikken, og finder til sidst frem til et tov med en sjov klokke for enden der ville være sjovt, at lege med derhjemme. Vi køber den, og tager den med hjem til vores katte. Da vi finder den frem derhjemme, kan vi bare se med det samme, at de bliver helt vilde. Vi ender med, at lege med dem hele eftermiddagen. Da vi har været i gang tilstrækkeligt længe nok, falder kattene om som fluer og sover hele natten. Henne i skolen hører jeg, at der er nogle klassekammerater der leder efter noget godt dyrefoder. Jeg anbefaler med det samme, at han skulle besøge den samme butik som vi var i. Dagen efter kom han og fortalte mig, hvor stor en succes maden var fra den butik. Hans hunde var helt vilde med det, og han ville helt sikkert anbefale stedet til andre.

hundelegetøj

Kategorier: Hus og hjem