Længe har jeg ønsket mig et skrivebord hævesænke. Både fordi jeg synes, at det ser rigtig fancy ud at have et skrivebord hævesænke, men også fordi det jo uden tvivl er meget bedre for kroppen, at have et skrivebord som kan hæves og sænkes alt efter om man helst vil stå op eller sidde ned. Man kender vel alle sammen til dage, hvor man hellere vil stå op i stedet for at sidde ned. Og i sådanne situationer er det jo smart, at have en skrivebord hævesænke. Men sådan nogle kan jo godt være forholdsvis dyre, og derfor har jeg altså ikke fået købt mig et endnu. Man kan vel sige, at jeg går og venter på, at det rigtig tilbud kommer min vej. Og det skete faktisk den anden dag. Der dumpede nemlig et katalog ind ad døren, og her havde de et super godt tilbud på skrivebord hæve sænke, og så begyndte jeg jo igen at overveje, om jeg skulle investere i en sådant – som vi kunne købe her.

Fandt noget jeg ikke vidste jeg manglede

Da jeg var blevet enig med mig selv om, at nu var det vist på tide, at jeg fik købt det skrivebord, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne kigge hele kataloget igennem, for at se om der skulle være noget i det, som jeg bare ikke kunne undvære. Og det var der faktisk. Jeg faldt over et lille smart rullebord, med skuffer neden under. Lige sådan et har jeg gået og manglet, men uden at vide det. Men da jeg så det, kunne jeg godt se, at lige sådan en rullebord, ville passe perfekt, til min problemer med opbevaring af papirer og andet, til når jeg flytte rundt. Og med et rullebord, er det jo ingen sag at rykke rundt på lokationen af bordet. Derfor fik jeg også bestilt sådan et, og venter nu spændt på min varer.

skrivebord hæve sænke

Kategorier: Hus og hjem