Jeg er simpelthen bare så vild med glasskåle og jeg køber hele tiden nye. De er gået hen og blevet min helt store passion. Hvis man spørger min mand vil han nok nærmere betegne det som en besættelse. Men uanset hvad man kalder det, så elsker jeg simpelthen bare glasskåle og jeg køber rigtig mange.

Jeg er vild med dem allesammen

Jeg er vild med alle slags og jeg køber dem af praktiske årsager men også bare til, at pynte i mit hjem. Jeg har en stor samling af både store og små glasskåle. Jeg er vild med farver og jeg køber derfor tit farvede glasskåle for, at bringe lidt ekstra farver ind i mit lille hjem. Det gør mig så glad når jeg kan gå derhjemme og kigge på mine fine glasskåle i mit glasskab i køkkenet. Jeg er en rigtig tilbudshaj og jeg kigger derfor tit efter nogle flotte men gerne billige glasskåle, når jeg er på shopping.

glasskåle

Flere til samlingen

Selvom jeg er vild med at shoppe i butikker, så sad jeg nu alligevel forleden dag ved min computer og besluttede mig derfor for, at kigge lidt efter nogle nye glasskåle på nettet. Her faldt jeg så over nogle der mindede om nogle jeg har i forvejen, dog i en anden farve. Disse glasskåle var nemlig lilla og den farve har jeg ikke. De var simpelthen så fine og hvad der var endnu bedre var, at det var nogle ret billige glasskåle for de var nemlig på tilbud. Jeg tøvede dog lidt med at købe dem, fordi min mand altid griner af mig når jeg har købt nye. Efter at have tænkt lidt over det beluttede jeg mig dog for at bestille dem.

De kom med posten

De små glasskåle kom med posten få dage efter jeg havde bestilt dem og de er endnu flottere i virkeligheden. Da postmanden kom med dem var jeg alene hjemme, så jeg skyndte mig, at pakke dem ud af kassen og satte dem derefter ind i mit glasskab i køkkenet. De pynter så fint og min mand har ikke engang opdaget, at jeg har købt nye glasskåle endnu. Siden jeg bestilte dem har jeg ikke kunne lade være med, at holde øje med om der skulle være andre billige glasskåle på nettet. Og jeg ville helt sikkert ikke tøve med at bestille dem derfra en anden gang for det er jo både praktisk og nemt, at købe små glasskåle online.

Kategorier: Ren win win