Jeg ved ikke om andre er lige så grundige med at undersøge ting som jeg er inden jeg køber dem – men da jeg skulle have renoveret mit badeværelse og køkken, måtte jeg på udkig efter nogle nye fliser og klinker – et er så at se sådanne fliser på nettet, og et andet er at se dem fysisk – så vi tog til danskfliselagers inspirerende showrooms for at se hvad der var stillet op, og om der var noget som kunne inspirere os med vores renoveringsprojekt. Jeg tror man selv skal ud og se nogle af disse flise showrooms, før man sådan rigtig kan forestille sig hvad det er jeg skriver om – men der var udstillet fine områder hvor der var lagt forskellige slags første klasses kvalitets fliser og produkter – og vi kunne virkelig godt se for os, hvordan det ville se ud hjemme hos os med diverse fliser, som vi så.

Inspirerende showrooms hos Danskfliselager.dk

Dansk fliselager har flere steder i landet hvor man kan komme hen og se deres showrooms, og jeg kan fortælle at disse inspirerende showrooms ikke er ens i nogen af byerne, for vi var i 3 af dansk flise lager showrooms. Så vi fik en masse inspiration til hvordan vi ville have vores fliser skulle se ud i vores hjem.

Vi fik en super god ekspert rådgivning, og vi følte os rigtig godt behandlet, også selvom vi i første omgang kun gik rundt og snusede til tingene, og det tog sin tid inden vi købte noget.

Kategorier: Hus og hjem