Har I hørt om de fantastiske el cigaret? Jeg fik kendskab til dem, da jeg så en reklame i en avis og senere hen besøgte en forretning nede i byen, som skulle vise sig, at have et kæmpe udvalg af mange forskellige e pibe. Hvis I ikke ved hvad en e cigaret er, så er det en elektronisk el cigaret, som producere en damp, så man indånder den væske, som er inden i cigaretten. Dampen er helt uskadelig for omgivelserne, hvilket skiller den lidt fra den almindelige cigaret, hvor røgen jo skader en del. Det skyldes egentlig nok bare, at der ikke er noget tobak i en el cigaret, men der i stedet er en væske i, som man så ryger. Det gode ved dampen er også, at man ikke får gule tænder og negle, hvilket man jo gør ved en almindelig cigaret. Det er virkelig en god start, på et gratis rygestop kursus.

Nedtrapning af rygning

Lige nu ryger jeg en e pibe. Man kan nemlig både ryge de forskellige e cigaretter og så kan man også købe en e pibe. Hvilket er det jeg har købt lige nu. Jeg vil selv gerne deltage i et gratis rygestop, og bruger derfor min e pibe, som en slags nedtrapning. Måske tænker I så, hvordan man kan trappe ned, når man stadig ryger en slags olie. Men det gør man ved, at den væske man ryger indeholder forskellige nikotin styrker. På den måde kan man altså skifte væsken ud og så trappe ned i styrke. Hvilket er det jeg er ved lige nu, for forhåbentlig at kunne blive helt røgfri på et tidspunkt. Lige nu er jeg allerede ved at være godt nedtrappet og jeg ser det virkelig som, ved at gå i den rigtige retning.

Kategorier: Elektronik