Jeg har i længere tid gået med en lille iværksætter drøm i maven. Jeg synes selv, at jeg har en masse gode ideer til forskellige ting. Og jeg er da også flere gange blevet opfordret til at gå videre med nogle af mine ideer. Det eneste problem, der hersker lige nu, er de økonomiske midler. Jeg kunne godt tænke mig noget hjælp til at gå videre, i form af noget rådgivning eller andet. Men da pengene er små, synes jeg ikke lige at have penge til at gå ud og betale for det. Derfor søger jeg pt efter steder, hvor de tilbyder gratis rådgivning. Og så skal det jo selvfølgelig være med henblik på iværksætter rådgivning. Jeg tænker at det må være det næste skridt i forhold til alle mine tanker og ideer. Men hvor finder man lige sådan noget gratis rådgivning henne. Jeg mener, hvem skulle have interesse i at dele ud af sådan en viden gratis, med kontorlokaler i kolding.

Få rådgivning til at blive iværksætter

Men så her den anden dag, da jeg snakkede med en gammel ven, nævnte han, at han havde hørt om noget gratis rådgivning i forbindelse med at blive iværksætter. Virksomheden som tilbød den her iværksætter rådgivning skulle efter sigende have mødelokaler flere steder. Derfor besluttede jeg mig også for at kontakte dem, for at høre nærmere, og spørge lidt ind til, hvad det helt konkret er, som de tilbyder. Det kunne jo være perfekt, hvis det er det jeg lige går og leder efter. Og endnu mere perfekt, hvis deres mødelokaler så også ligger tæt på der, hvor jeg bor. Jeg er på nippet til at sige, at går alt det her rådgivning godt, kunne jeg godt se mig selv blive iværksætter inden for den nærmeste fremtid.

kontorlokaler kolding

Kategorier: Hus og hjem