Jeg har startet min egen virksomhed op for nogle måneder siden. Og det er faktisk gået rigtig godt. Så godt, at jeg nu også er begyndt at sende pakker og fragt til udlandet. Men det betyder også, at jeg har brug for et godt fragtfirma. For i begyndelsen fik jeg det bare lige sendt, da det ikke drejede sig om så mange pakker. Men nu er det kommet dertil, hvor det efterhånden drejer sig om ret mange pakker. Og derfor ville det være rart, med et fragtfirma, som man ligesom har et lidt tættere relation. For nemhedens skyld, kunne jeg også godt tænke mig, at finde et fragtfirma, som kunne komme og hente min fragt på adressen. Det ville i hvert fald spare mig for en masse tid og besvær. Derfor må det også gerne være en fragtmand, som bor nogenlunde i nærheden af, hvor jeg gør.

Bruger personlige referencer

Jeg tænker umiddelbart, at det ville være nemmest bare at gå ind på nettet, og søge efter et Fragtfirma. Men jeg kan bare bedre lide, at bruge personlige referencer. Så derfor har jeg tænkt mig, at forhøre mig lidt i min omgangskreds, om der er nogen der, der kender til en god fragtmand. For hvis de kan anbefale nogen, ved man ligesom lidt bedre, hvad man får, fremfor hvis man bare vælger en tilfældig. Og så må det også gerne være en, der har lidt forstand på at bringe fragt fra danmark til frankrig. Ikke fordi det er et krav. Men jeg tænker bare, at har de lidt erfaring med fragt fra danmark til frankrig, så kommer der heller ikke nogen ubehagelige overraskelser og sådan.

Kategorier: Biler og sjov