Fremtidens nye måder at kommunikere med sine omgivelser pr. sms

Man skal altid huske at det man skriver kan blive opfattet eller misforstået i den anden ende hvor det kommer frem. Og derfor skal man virkelig passe på med an anvende betoninger i sine beskeder, for det er slet ikke sikkert at de bliver forstået korrekt, og man kan derfor få sig rodet ud i nogle store vanskeligheder. Man kan også se om ikke det ville være smartere i sådanne tilfælde ikke bare at ringe op og give besked, da stemmeføring er en meget bedre løsning end usynlig betoning af ordene. Men det er ikke altid lige så anvendeligt at skille ringe op.
Mange beskeder er meget nemmere og hurtigere at give pr sms, og derfor skal man så vidt muligt gøre det. Så kan man altid gemme detaljerne til senere, hvor man bedre kan udtrykke dem, eller hvor man har tid til at ringe op og give beskeden bedre.
Fremtiden bringer måske nyere muligheder for kommunikation, og det er ikke til at vide hvad det næste bliver.

Førhen var SMS’er et utænkeligt scenarie for helt almindelige mennesker. Helt tilbage i tiden bruge man brevduer til videreformidling af beskeder eller måske endda personlige menneskelige overbringelser af beskeder. Det ville slet ikke gå i disse tider, hvor selv almindelige breve efterhånden er blevet gammeldags. Man bruger mails eller SMS beskeder. Med SMS Gateway er der en ny form for SMS Tjenester som blandt andet en 2 Vejs sms. Det betyder at med de nye SMS Tjenester kan man effektivisere og optimere sin kommunikaation til andre.
SMS Gateway er en smart og moderne måde at få styr på sin eksterne kommunikation både til arbejdspladsen men også til at komme i kontakt med barnepigen eller plæneklipperen. SMS Gateway er ikke besværligt og kræver ingen teknologiske overevner. Alle kan forstå og lære det.
(Kilde / medium)