Sidste år til jul, fik jeg, til min store overraskelse en lækker gas terrassevarmer af min mand i julegave. Vi havde ønsket os en i flere år, men aldrig fået den og vi havde heller ikke selv, fået os taget sammen til at købe en. Som alle jo ved, kan det danske sommervejr være lidt skiftende og derfor, havde vi tænkt, at det ville være skønt, med lidt ekstra udendørs varme på terrassen og dermed forlænge sommeren en smule.

Man kan finde en udendørs varmer online

terrassevarmer

Min mand fortalte mig, at han længe havde kigget på terrassevarmere og da vi så nåede til jul, hvor det jo ikke er højsæson for disse, var de meget billige på internettet. Vores terrasse er dog ret stor og i sidste uge besluttede jeg mig derfor for, at jeg ville se om jeg kunne finde en til. Jeg kiggede internettet tyndt for, at se på udvalget og heldigvis fandt jeg en magen til den min mand havde givet mig, som var knap så dyr. Jeg besluttede mig for, at bestille den og nu har vi rent faktisk to stående på vores terrasse. De er så lækre og vi nyder aftenerne på vores terrasse med ekstra udendørs varme. Det var en rigtig god julegave min mand havde fundet på, for jeg er ikke sikker på jeg selv havde fået en købt hvis ikke han havde købt den første. Jeg fandt en rigtig god terrassevarmer her.

Kategorier: Ren win win