Jeg har lige fået en rigtig svær kunde henne på jobbet. Jeg er ejendomsmægler, og har fået den næsten umulige opgave, at finde et hus til nogle rigtig kræsne kunder. De har helt udtrykkeligt sagt, at de ikke vil have et hus der ligner endnu en af de typehuse. Så jeg har været ude og se, om jeg måske kan finde dem Drømmehuset. Det er dog bare ikke særligt nemt, da det de leder efter næsten skal være skræddersyet. Der er ikke mange ting der må være galt med huset, før de bare vender snuden om og tager hjem igen. Så jeg har været ude og forhøre mig rundt omkring i min vennekreds, for at se om de måske kendte nogle huse der måske kunne passe til deres krav. Der var dog ikke noget at hente, da det bare være endnu flere typehuse. Nogle gange er det bare ikke nemt at være ejendomsmægler, men jeg er sikker på jeg nok skal finde Drømmehuset.

Efter noget tid

Efter noget tid hvor der ikke var meget held, og det eneste jeg har fundet er typehuse i deres øjne. Derfor er jeg blevet nød til at sige til dem, at de bliver nød til at byg nyt hus. Da jeg sagde det til dem, så lignede de nogen der havde set spøgelse. Den tanke havde de aldrig tænkt, og de ville da helt sikkert tænke over det. Jeg forklarede dem, at hvis det skulle byg nyt hus, så er der rigtig god inspiration at hente på Ide-Huse.dk. Det gode ved, at byg nyt hus er også at man kan få det lige som man vil. Der er ikke nogen der skal sige, at det kan man ikke få. Så det var bare ud og finde en arkitekt, der kunne hjælpe dem med at få det hus de altid har drømt om.