Jeg har længe gået og tænkt over, hvad jeg eventuelt kunne ønske mig til fødselsdagsgave. Vi kender alle sammen det, at man går og tænker og tænker og lige pludselig får man en ide til hvad man kunne ønske sig. Desværre får man bare aldrig skrevet ned, hvad det er man går og ønsker sig. Når det så er ens fødselsdag, så har man aldrig nogen ønsker fordi man har glemt at skrive dem ned. Når folk så spørger hvad man ønsker sig, så kan man aldrig komme i tanke om noget. Men jeg har været så smart, at jeg har ønsket mig en plads til en af de bedste forelæsninger i hele verden efter min mening. Det omhandler virtualisering, flash storage og active cloud engine bland andet. Det er det bedste kursus nogensinde, og jeg ønsker mig at komme med på det kursus så inderligt.

Bedste dag

Så det eneste jeg faktisk har ønsket mig er, at komme med på det kursus. Udover det så står der ikke så meget på min ønskeliste, lige bortset fra en ny telefon. Jeg kan simpelthen ikke fungere, med den gamle sag jeg render rundt med. Men som sagt så har jeg ønsket mig det til min fødselsdag, og jeg håber at jeg kan komme afsted. For jeg vil så gerne lære en masse om virtualisering, flash storage og active cloud engine og en masse andre ting. Det vigtigste er, at jeg bliver mester inde for virtualisering. Det er noget af det jeg brænder allermest for, da jeg altid har haft en stor passion indenfor IT. Det går så langt tilbage, som jeg kan huske. Så jeg krydser fingre for, at jeg får det jeg ønsker mig. (kildehenvisning) klik her