Jeg har endelig fået min store drøm til, at gå i opfyldelse. Jeg har endelig fået et job, som indretningsekspert. Jeg har lige siden jeg var helt lille, haft en stor passion for at indrette rum rigtig flot. Jeg har igennem hele mit liv, fået af vide at jeg har en rigtig godt øje for det. Jeg har altid elsket, at indrette mit værelse derhjemme. Engang gik mig og en veninde i gang, med at indrette mine forældres stue. Så da de kom hjem stod det helt anderledes end da de tog afsted, men det kunne heldigvis godt lide det. Så jeg har altid haft en drøm om, at jeg en dag skulle gøre det til mit levebrød. Så nu er det bare med, at komme ud og indrette nogle værelser. Min første kunde, skulle have noget nyt boligtilbehør, nærmere nogle nye designer borde, så det måtte jeg finde til hende.

Tilfreds kunde

Der gik ikke lang tid før, at jeg havde fundet to rigtig lækre designer borde som hun kunne sætte i sit nye værelse. Det er typisk boligtilbehør folk de efterspørger, og jeg har et rigtig godt øje indenfor det område. Boligtilbehør er noget jeg går meget op i, og er ligesom hele essensen i det jeg laver. Den anden kunde jeg havde, skulle have et design skrivebord, og det er ikke nemt at finde et design skrivebord, men jeg klarede den rigtig flot synes jeg selv. Kunden var i hvert fald meget tilfreds, med det jeg havde fundet. Jeg får tit inspiration fra SMARTrooms, som giver mig rigtig gode ideer når jeg skal indrette rum. Designer borde er det næste nye, det kan jeg mærke på mine kunder.