Min mand og jeg skal snart til at lave nyt køkken. Vi leder efter et gipsfri køkken, da jeg er allergisk over for gips. Det er måske en lidt sjov ting at være allergisk over for. Det er nok også mere de materialer man laver et gipsfri køkken af, der gør at jeg bedre kan bo der. Jeg er nemlig bare generelt allergisk over for støv, hvilket er utrolig træls for mig. Min mand og jeg vil rigtig gerne finde et gør det selv køkken, hvor vi har mulighed for at kunne vælge alle delene til vores køkkener selv og på den måde få et lidt sjovere og anderledes køkken at gøre med. Vi har været ude og kigget på en den gør det selv køkken efter hånden, men endnu ikke helt kommet frem til, hvilket køkken vi skal vælge, der der simpelthen findes så mange fine og forskellige køkkener. Så derfor går vi stadig rundt derhjemme og tænker lidt over, hvilket køkken vi skal ud og kigge på igen.

køkken billigt hos Alnokolding

Det rette gør det selv køkken

Vi har rent faktisk været i rigtig mange forskellige forretninger, for at kigge på køkkener, da der findes en del forskellige forretninger med gør det selv køkken og vi gerne ville se os omkring på hele markedet, for at finde frem til det bedste gipsfri køkken for min mand og jeg. Hvis I kender til en forretning, hvor de forhandler nogle lækre køkkener, så må i endelig lige sige til, da vi godt kunne bruge lidt inspiration og hjælp til at finde det rette køkken, da det jo er et køkken vi forhåbentlig kommer til at skulle arbejde og lave mad i, i mange år endnu. Så det er virkelig med at finde det rette køkken .

Kategorier: Hus og hjem