Min gode og gamle skolekammerat er uddannet mekaniker, og han hjælper mig altid, når der er problemer med min gamle bil. Jeg har næsten lige købt en gammel brugt bil, men den kører super godt, jeg kunne dog godt tænke mig lidt nyt udstyr og så at min gode kammerat, som er uddannet mekaniker lige tjekker den autodele, for at se om jeg muligvis skal have nogle nye autodele. Jeg var nede ved ham i sidste uge, og han fortalte mig at de audi reservedele jeg nu har er okay, men at han havde fundet nogle audi reservedele, som var endnu bedre. Derudover var de her audi reservedele også endnu billigere, og derfor synes han at jeg skulle have skiftet mine autodele på min bil. Det er jeg så gået med til, og glæder mig rigtigt meget til at se og mærke resultatet. Min kammerat fortalte mig, at de nye autoreservdele, som han udskifter i min bil, der kan jeg tydelig mærke en kæmpe forskel, og jeg vil kunne spare en masse på benzin også.

Gode priser online

Min mekanikker ven fortalte mig at han havde fundet nogle gode priser online på de her autoreservedele som virkelig også var af rigtig god kvalitet. Det blev jeg selvfølgelig rigtig glad for, og er du også interesseret i at kende til denne hjemmeside, skal du bare se det her link, (kildehenvisning), så kommer du til den hjemmeside, og du finder en masse information om delene, som gør det nemmere at finde ud af, hvad det er man selv står og har brug for. Jeg glæder mig rigtigt meget til jeg får min bil igen, og til at se de mange ændringer der er.

Kategorier: Biler og sjov